13 Mart 2013 Çarşamba

Kotu Gun

 
Bu sene okul başladığından bu yana ilk kez çok kötü bir gün geçirdi kızım okulda. Tüm gün boyunca huysuzluklar yapıp bir de bu yetmiyormuş gibi bir arkadaşının başından aşağıya bir şişe oyun köpüğü dökmüş. Ceza almış tabii ki, sonrası daha da berbat...
 
Almaya gittiğimde hala huysuz ve mutsuzdu. Eve dönüş yolunda bir o ağladı bir ben. Kaderimize ağladım hüngür hüngür. Bir türlü dengeleyemediğimiz duygularımıza. Tam herşey normale yakın oldu derken tepe taklak dönen hayatımıza.
 
Burnu akıyor iki gündür. Yara oldu silmekten. Büyük bir ihtimalle huysuzluğu da ondan. Biliyorum nedenini ama anlayamadığım diğer tüm çocukların da hasta oluyor ama asla böylesine uç duygular yaşamıyor olması.
 
İsyan değil hissetiğim ama 'neden' diye sormaktan da kendimi alamıyorum...
 

3 yorum:

  1. Merhaba e mail veya sizinle görüşebiliceğim bir facebook hesabınız var mı sizinle konuşmak istedğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  2. merhaba, ağır metallerle ilgili araştırma yaparken (sizin de ağır metal testleri yaptırmış olmanızdan dolayı) blogunuza rastladım. ilgimi çekti ve çoğunu okudum. öncelikle sizi takdir ve tebrik ediyorum, çok güçlü ve mücaledeci bir insansınız, eminim ki bunları yaşamadan önce siz bile bu kadar güçlü olabileceğinizi bilmiyordunuz. önümüze çıkan bütün zorluklar bizi biraz daha büyütmek, evrimleştirmek içindir, lütfen yılmayınız. sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. merhaba. Bana isigitutmak@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz. FB hesabim da ayni adreste.

    YanıtlaSil