28 Aralık 2010 Salı

Agir Metal


İki buçuk senedir vücudundan atamadığı ağır metallerle uğraşıyoruz. Bazı doktorlara göre gösterdiği gelişim geriliğinin nedeni ağır metaller. Dünyada gün geçtikçe bu yöndeki inançlar çoğalıyor ve ağır metal temizleme ile ulaşılan yollar insanı hayrete düşürüyor.

İlk kez ağır metal testi yaptırdığımızda elime verdikleri sonuçlar ile dona kalmıştım. Yediği, içtiği, tuttuğu, kokladığı, hatta soluduğu herşeyden ağır metalleri vücudu adeta bir elek gibi çekmiş, vücudu bunlardan kurtulamamış ve hücrelerinin içine yerleşmiş.

İki buçuk sene boyunca inandık, çalıştık, temizlemek için elimizden geleni yaptık. Hayat şeklimizi değiştirdik, yediğimiz içtiklerimizi değiştirdik, ilaç kullandık. Temizledik mi? Hayır, ne yazık kı temizlik bitmedi... Hücrelerine işleyen kurşun öylesine güçlü ki... Yapışmış yavruma gitmiyor...

"Hepimizde var, bir de yapsak bizde de çıkar, kanıtlanmış birşey yok" diyen psikolog ve psikiyatristlerin söyledikleri de aklımda hep bir soru işareti idi...

Bugüne kadar!

Ben de yaptım bu testi... Bende ne var öğrenmek için...

Sonuç: Temiz!

Vücudumda hiçbir ağır metal yok.
Bu sonuç da kanımı dondurdu.

Demek ki...

Gerçekten çocuğumda bu konuda bir sorun var. Bazılarının iddia ettiği gibi, sorun herkeste yok!

4 yorum:

  1. Canım, çölyak olduğumu öğrenmeden önce demir eksikliğim vardı. Merak bu ya; yaşım 42 olduğundan birde kemik ölçümü yaptırdım. Sonuçta menapoza girmemiş olmama rağmen -3.080 çıktı.Benimde o an kanım donmuştu. Seni çok iyi anlıyorum. Ama sen annesin pes etmek yok! Biliyormusun psikologlar, doktorlar Allah değil hepsine inanma.
    Burada sadece sen ve çocuğun var. Senin çok sevdiğim cümlen varya, Işığına tutun ve devam et derim ben.

    YanıtlaSil
  2. Vildan hanim, cok tesekkurler guzel sozleriniz icin. Kalbimizin sesini dinlemek cok onemli her konuda... cok haklisiniz.

    YanıtlaSil
  3. merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. eminim bugunleri geride bırakacaksınız ve ilerde bugünler soluk bir anı gibi kalacak hayatınızda.

    bana da iki yıl önce ms teshisi konuldu. eger ben de doktorları dinleseydim su an evden cıkamıyor olacaktım. ağır metal temizligi ve vucudu detokslamak her hastalıgın baş çözümü.

    merak ettiğim ve size sormak istediğim bir şey var, ağır metal testini nerede yaptırdınız?

    YanıtlaSil
  4. cok gecmis olsun. Turkiye'de agir metal testi Cerrahpasa'da Adli Tip kurumunda yapiliyor. Gerekli bilgi icin Prof. dr. Ahmet Aydin ile gorusebilirsiniz. Sevgiler

    YanıtlaSil